En bygmaltet perlerække af dyrebare dråber

Efter sidste års whisky-auktion er det endnu en gang blevet tid til at sætte vand over til en Onlineauktion af de dyrebareste dråber livets vand med hammerslag d. 18. april fra kl. 18. På auktionen vil der ikke blot være whisky fra de grønne bjergspidser i det skotske højland og de vindblæste kyster på ”The Isles”,  for i den bygmaltede perlerække finder vi også dråber fra Japan.

 

Allerede nu kan vi løfte sløret for nogle udvalgte flasker spirituosa, som er så unikke, at vi er ved at revne af stolthed over, at kunne tilbyde dem på vores auktion.

Gyldne dråber – Bowmore Gold 1964

Fra det legendariske destilleri kommer whiskyen, som lever op til sin skabers ry. Bowmore leverede fra 2007 til 2009 den ikoniske ”Trilogy”-serie. Vi kan med stolthed fremvise Bowmore Gold 1964, 44-year old – den sidste og ældste aftapning i ”Trilogy”-serien. En blanding af Bourbon og Oloroso Sherry-fade, der tilbage i 2009 leverede 701 flasker. Whiskyen er både for samlere og investorer verden over blandt de mest efterspurgte. Og som navnet indikerer, er der i sandhed tale om gyldne dråber.

Forførende frugtighed – The Yamazaki Single Sherry Cask

På den anden side af jorden findes Yamazaki, det ældste destilleri i Japan. Som et af de mest anerkendte destillerier i verden, har Yamazaki været med til at sætte Japan på verdenskortet som en af de helt store lande der, udover Skotland, kan levere whisky af den allerhøjeste kvalitet. Med bare 506 flasker repræsenterer The Yamazaki Single Sherry Cask fra 1990 den japanske stil med en forførende frugtighed i næsen og en dyb, nærmest intens smag. I sandhed et pragteksemplar fra de fjerne kyster i Østen.

1 flaske Yamazaki "The Cask" Sherry Butt, Single Malt Whisky, Japan 1990 Oc. Vurdering: 30.000-40.000 kr.

Ikoniske Cognac-blends

Vi har udvidet auktionen, så det også vil være muligt at hjemtage det bedste spiritus, som Frankrig har at byde på. Specielt det velkendte destillat, lavet på delikate vindruer fra Cognac, får lov til at skinne igennem med dens frugtige og evige dybe smagsnuancer. Dermed kan du få stillet din tørst, om du søger det tørvede whisky fra den mytiske ø Islay eller de ikoniske cognac-blends lavet på over 100 år gamle dråber.

Den ypperste kvalitet – Louis XIII Rare Cask

Denne cognac kommer fra et fad, som er over 100 år gammelt, og som indeholdt nok til 775 nummererede flasker. Kvaliteten af disse gyldne dråber fra Remy Martins kælder var af så høj kvalitet, at kældermesteren ikke kunne få sig selv til at bruge den i et blend, som normalt er kutyme for Cognac. Det er et unikum, som ikke alle kældermestre hos Remy Martin får lov til at arbejde med.

1 flaske Mg. Cognac "Louis XIII", Grande Champagne, Remy Martin Oc. Vurdering: 36.000-46.000 kr.

image
Onlineauktion

Whisky & Spiritus

Torsdag d. 18. april kl. 18


For yderligere oplysninger, kontakt venligst

Thomas  Rosendahl Andersen Portrait

Thomas Rosendahl Andersen

Thomas Rosendahl Andersen

Afdelingsleder / Vin / Glostrup
Thomas  Løbner-Olesen Portrait

Thomas Løbner-Olesen

Thomas Løbner-Olesen

Vurderingssagkyndig / Vin / Glostrup